Roots in the Woods

19 en 20 oktober 2019

Roots in the Woods is een meerdaags festival met een stoer karakter dat de veelzijdigheid van de Veluwe benadrukt. Naast muziek, dans en allerhande activiteiten voor jong en oud zijn er ook diverse oude ambachten.

KINDEREN  Voor kinderen is Roots in the Woods een avontuurlijk evenement met tal van workshops, optredens en outdoor activiteiten. Wat er is er te doen in de reusachtige tipi? Waar komt die geur van vers gebakken broodjes vandaan? Wie tovert een pompoen om tot een vrolijke lantaarn? Of maak je misschien liever een stoere pijl en boog? Even uitrusten? Plof neer in een hangmat, zak weg op een strobaal en geniet van het vrolijke kindertheater. Laat je verrassen, want ieder jaar zijn er weer andere activiteiten.

VOLWASSENEN Volwassenen zullen zich prima vermaken met de vele live optredens van lokale artiesten. Ieder jaar is er een gevarieerd programma van zang en theater: van Blues tot Garage Rock, van Jazz tot Chansons en van akoestische popsongs tot Folk Rock. Vuurkorven verhogen de sfeer, evenals de geur die opstijgt bij de diverse foodtrucks met tal van lekkernijen.

[BUSINESSEVENT] Voorafgaand aan het Roots-in-the-Woods festival vindt ieder jaar een Businessevent plaats voor lokale ondernemers, verenigingen en gemeente. Er is een gevarieerd programma met diverse bekende gastsprekers met een netwerkborrel ter afsluiting.

Iedereen uit de omgeving is van harte welkom bij dit unieke, veelzijdige en bovenal Veluwse evenement. Toegang tot het festivalterrein bij Landal Landgoed ’t Loo (Looweg 47, ’t Loo Oldebroek) is gratis. De organisatie van het festival is in handen van Stichting Natuurkracht. Info: www.rootsinthewoods.nl