Rondje Kunst Noord-Veluwe

Rondje Kunst Noord-Veluwe is een fietsroute van circa 23 kilometer lang, die voert over prachtige landgoederen, door gevarieerde natuur en langs zes ateliers waar diverse kunstwerken tentoongesteld worden. De ateliers liggen in Oldebroek, Elburg en ’t Harde.

Fietsroute voor kunstliefhebbers

In 2019 zijn de ateliers geopend voor bezoekers op zaterdag 1 juni, 6 juli en 3 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. De zes atelierhouders en hun gastkunstenaars zijn deze dagen aanwezig om hun werken te tonen en om uitleg te geven. De getoonde kunstwerken variëren van schilderijen tot sieraden, van viltwerken tot beeldhouwwerken en andere objecten. De deelnemende ateliers zijn: Atelier Geke in Elburg, Artep Atelier tussen Oldebroek en Elburg, Atelier Willem in Oldebroek, Atelier Kleurenvormen in Oldebroek, Atelier The Imagination in ’t Harde en Atelier De Deele in Oldebroek.

Meer informatie omtrent de ateliers, de deelnemende kunstenaars en de routebeschrijving is te vinden op www.rondjekunstnoordveluwe.nl. De routebeschrijving is ook verkrijgbaar bij de VVV. De ateliers zijn gratis toegankelijk en te herkennen aan een witgroen banier met een logo van Rondje Kunst Noord-Veluwe. De fietsroute kan op elk willekeurig punt gestart worden.