Langs bijzondere tuinen

Tuinliefhebbers kunnen een bezoek brengen bij twee bijzondere hobbytuinen in ‘t Loo en Oldebroek. De families Dickhof en Bredewout geven iedere donderdag van circa half mei tot half september gezamenlijk een presentatiedag. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is iedereen van harte welkom in hun tuinen, waar ze met veel enthousiasme over zullen vertellen.

Tuin in het Hof is een sfeervolle besloten tuin omgeven door hoge hagen en oude bomen. Ook is er een grasseneiland en een dahliatuin. Ons Joppe wordt gekenmerkt door een landelijke uitstraling met mooie borders en vijvers, een moestuin en proefvakken voor nieuwe planten. De tuinen bieden diverse zitjes met prachtig uitzicht op de tuin. Ook zijn er verkooppunten van onder meer stekken, brocante artikelen en leuke hebbedingetjes. Wie op de fiets is kan de tocht uitbreiden met een bezoek aan de A. Vogeltuinen in ’t Harde. Voor wandelaars is er een mooie terugweg dwars door het bos.

Tuin in het Hof, Bongersweg 18, ’t Loo (vrijwillige bijdrage)

Ons Joppe, Bovendwarsweg 114, Oldebroek (vrijwillige bijdrage)

A. Vogeltuinen, Eperweg 3-5, ‘t Harde

 

OPROEP

Heeft u ook een bijzondere tuin die toegankelijk is voor publiek en vindt u het leuk als uw tuin vermeld wordt in de volgende editie van Natuurlijk Oldebroek? Mail dan naar:  info@natuurlijkoldebroek.nl