Bootcamp Oldebroek

Groepslessen, personal training, clinics

 Gezond leven begint met Bootcamp Oldebroek. “Dat het bedrijf in vier jaar tijd zo explosief zou groeien had ik niet verwacht”, vertelt oprichter Kenneth van Dorp enthousiast. “Het begon met het geven van een training voor wat vrienden naast mijn toenmalige werk als trainer. Inmiddels beschikken we over een team van 8 trainers en hebben we 500 actieve leden en sinds 2018 ook een eigen trainingslocatie.”

Bootcamp Oldebroek maakt onderdeel uit van de nieuwe Buitensportaccommodatie in Oldebroek. De trainingen van Bootcamp Oldebroek worden het hele jaar door in de buitenlucht gegeven: in groepsverband of als individuele of duo training. “We beschikken over twee unieke crossfitrekken waarmee we heel veel verschillende trainingen geven. De crossfitrekken worden gecombineerd met allerlei attributen als kettlebells, halters, ballen, touwen, hamers en elastieken. Er zijn trainingen op elk niveau en voor elke leeftijd.” Drie keer per jaar (in januari, april en september) start er ook een speciaal 12-weken durend Lifestyle programma. “Dit programma is een combinatie van training, voeding en gedrag. Vooral het bewust worden van gezonder leven staat hierbij centraal.”

Bootcamp Oldebroek heeft ook een eigen loopgroep. Daarnaast geven we iedere dinsdag om 10.30 uur op het strand van Landal Landgoed ‘t Loo een gratis bootcamptraining aan gasten van het vakantiepark. “Wie een sportieve invulling wil geven aan een bedrijfsuitje, teambuilding, een schooluitje of een familie- of vriendendag kan bij ons terecht voor een clinic met verschillende activiteiten en spelvormen. Elk aanbod is op maat, dus het maakt niet uit of het een ervaren of onervaren groep is.”

De verschillende trainingen staan overzichtelijk gepresenteerd op de website. Het is mogelijk om een abonnement te nemen of aan de hand van een strippenkaart aan de slag te gaan. Er zijn diverse abonnement- en strippenkaartvarianten. Abonnementen zijn altijd maandelijks opzegbaar. “Wil je liever eerst kennismaken? Boek dan gewoon een proefles en/of een proefmaand!”

 

Bootcamp Oldebroek

Stouwdamsweg 12

8096BB Oldebroek

Info: 06-11753724

www.bootcampoldebroek.nl  FB

Deel dit artikel
Bootcamp Oldebroek