Camping ‘de Lijsterbes’

Rust, ruimte en gastvrijheid
Kamperen bij Camping ‘de Lijsterbes’ betekent wakker worden van het geluid van de vogeltjes, van  het blaten van een schaap of misschien juist wel van de stilte. Rust, ruimte en een gevoel van vrijheid markeren deze kleinschalige plattelandscamping waarvan Ina en Gerrit Mulder sinds 2007 de gastvrije eigenaars zijn. De camping heeft 25 kampeerplaatsen inclusief 4 plekken voor campers. ,,Alle plekken zijn verdeeld over drie ruime velden”, legt Gerrit uit.

,,De plekken zijn verhard met tegelplateaus, zodat niet alleen de caravan waterpas staat, maar ook de voortent schoon blijft. Elke plek is voorzien van een elektra-aansluiting.” Camping ‘de Lijsterbes’ beschikt over een grote recreatieruimte waar gasten spelletjes, boeken, tijdschriften, speelgoed en informatie over de omgeving kunnen vinden, maar ook televisie kunnen kijken, gebruik maken van de koelkast of vriezer of simpelweg elkaar kunnen ontmoeten. ,,We houden hier ook geregeld koffieochtenden of gezellige avonden met bijvoorbeeld een quiz, een presentatie, een spel of een workshop”, vertelt Ina. ,,Aan de voorkant van het gebouw is een overkapping met fijne picknicktafels en uitzicht op het eerste kampeerveld. Bij mooi weer verkopen we hier ijs, doen de vuurkorven aan of organiseren we een spel.” In het recreatiegebouw bevinden zich tevens de douches en toiletten; aan de voorzijde is volop ruimte om de afwas te doen. In een aparte ruimte kunnen gasten gebruik maken van  wasmachine, droger en centrifuge. Verder is er op het hele terrein gratis wifi.

De gastvrijheid van Ina en Gerrit uit zich al bij aankomst van de gasten. Zij worden steevast hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee om kennis te maken. Bij de ontvangst krijgen de gasten ook een informatieboekje over de camping en het toeristisch magazine Natuurlijk Oldebroek. ,,Tijdens het verblijf op de camping informeren we altijd of alles naar wens is en maken even een praatje”, aldus Gerrit. ,,We vinden het leuk om contact te hebben met onze gasten.” Op eigen terrein is volop parkeergelegenheid en er is ook een afgesloten fietsenstalling. Sinds 2017 biedt Camping ‘de Lijsterbes’ ook de mogelijkheid tot caravan of camperstalling. In de naastgelegen loodsen zijn zo’n 60 plekken (afhankelijk van de grootte van de caravans en campers).

Camping ‘de Lijsterbes’ (VEKABO-camping)
Bovenstraatweg 74
8096 PG Oldebroek

Info: 0525-631199/06-26799169/www.campingdelijsterbes.nl en FB

Deel dit artikel
Camping ‘de Lijsterbes’