Forellenvijver H2O

Met drie ruime vijvers Forellenvijver biedt drie ruime visvijvers van verschillende afmetingen met een gemiddelde diepte van zo’n 3,5 meter.  De vijvers bevatten respectievelijk regenboogforel,  een combinatie van regenboogforel en zalmforel en enkel zalmforel. ,,Samen bieden de vijvers zo’n 7000m² visplezier voor zowel beginners (de eerste vijver), gevorderden (de tweede vijver) als ervaren vissers (de derde vijver)”, legt Barry van Diepen uit, die samen met zijn broer Antoine Forellen H2O runt.  ,,De vistijden zijn van 08.00 uur tot 16.30 uur, je kunt instappen wanneer je wilt. In de zomermaanden zijn we op donderdag en vrijdagavond geopend tot 21.00 uur.”

De vijvers zijn tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers, die vanaf een steiger kunnen vissen; verder zijn er aangepaste sanitaire voorzieningen. Op het terrein is een gezellige horecagelegenheid met een kleine kaart. ,,Ook voor verse gerookte forel kan je bij ons terecht.” Bijzonder aan de locatie is dat de vijvers gevoed worden door een ondergrondse beek. Forellenvijver H2O is ook een erg leuke attractie voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, een familiefeest of voor een uitstapje met vrienden. In overleg kan de dag afgesloten worden met een gezellige barbecue of stamppottenbuffet. Een bezoek aan Forellenvijver H2O is prima te combineren met een mooie fietstocht, want het bedrijf is gelegen aan de fietsroute Oost (de route wordt aangegeven met bordjes).

Forellenvijver H2O
Middeldijk 20
8094 PS Hattemerbroek
Info: 06-23800890 / www.forellenvijver-h2o.com /FB

 

Gemiddelde beoordeling

5 van de 5 sterren

Deel dit artikel

Alle reviews

Alfred
vandaag voor het eerst hier geweest om te vissen ......erg vriendelijk personeel en zeer spontane mensen die je graag voorzien van tips !! In ons geval altijd welkom 🤣 Wij komen zeker terug .......
Forellenvijver H2O