Kokki’s Zuiderzeecafé

Kokki’s Zuiderzeecafé met zijn huiskamerachtige uitstraling is bekend in de ruime regio en een gezellige plek voor een lunch, borrel of diner. “Onze keuken is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur”, vertelt eigenaar Gerjan van ’t Hul.

“In de zomer kan je aan de voorkant ook lekker buiten zitten. Maak je een fietstocht? Loop je het klompenpad? Trakteer je zelf dan eens op onze lekkere cappuccino met Oldebroeker appelcake van onze overbuurman Bakkerij Schuld.” Het Zuiderzeecafé heeft aan de zijkant ook een  cafetaria met een overdekt terras. “Hier verkopen we friet, allerhande snacks en ook vele soorten belegde broodjes, zacht of hard, bruin of wit, en heerlijke uitsmijters op Oldebroeker speciaal brood.”

Het eetcafé is ook te huur voor het vieren van een verjaardag of bedrijfsfeest, voor het houden van vergaderingen of het geven van cursussen. “We berekenen geen zaalhuur, alleen consumpties. Er is heel veel mogelijk: van een ontbijt tot aangeklede borrel, van een uitgebreid buffet tot een barbecue met grote pan. Afhankelijk van het soort feest kunnen we 20 tot 80 personen herbergen.” Kokki’s Zuiderzeecafé bezorgt ook aan huis of op locatie. “Dat varieert van huisgemaakte gehaktballen voor een bedrijfsborrel tot een complete catering van een bruiloft. Bel ons gerust voor meer informatie.”

Gezelligheid en sfeer zijn de kernwoorden waar Kokki’s Zuiderzeecafé op draait. “Waai gerust lekker binnen. We hebben op donderdagavond dartavond, op vrijdagavond klaverjasavond en verder door het jaar heen verschillende activiteiten die we aankondigen op onze Facebookpagina.”

Kokki’s Zuiderzeecafé, Zuiderzeestraatweg 143, 8096 BG Oldebroek

Info: 0525 631 289 en www.kokkiszuiderzee.nl   FB

 

 

Deel dit artikel
Kokki’s Zuiderzeecafé