Landal Landgoed ’t Loo

ONTSPANNEN IN DE BOSSEN

De bungalows van Landal Landgoed ’t Loo liggen verscholen in de bossen en rondom een prachtig meer. De vele faciliteiten die het park biedt en de activiteiten waaraan deelgenomen kan worden, bezorgen de gasten een afwisselende vakantie. ,,Het is fantastisch om te werken in een ‘klein’ dorp waar een permanente vakantiesfeer hangt”, aldus General Manager Sander de Haas. ,,Alle bungalows worden momenteel geheel gerenoveerd en krijgen een compleet nieuwe keuken, nieuw sanitair en nieuwe vloeren. De eerste bungalows zijn al klaar en zien er fantastisch uit.”

 

LOKALE VERANKERING

,,Met gasten bedoel ik niet alleen vakantiegangers, maar ook mensen uit de nabije omgeving. Dit jaar wordt het hele hoofdgebouw gerenoveerd. Iedereen kan gebruik maken van onze Parkshop met vele versproducten, lekker eten in één van onze restaurants of genieten van een drankje op het buitenterras. Ons park is ook onderdeel van de culinaire fietstocht ‘Happen en Trappen’ waarbij genoten kan worden van een 5 gangen diner op verschillende locaties in de omgeving. Of probeer eens onze bowlingbanen met bijzondere ledverlichting en muziek, die in de zomer klaar zijn. Het speeldorp voor kinderen wordt eveneens vernieuwd.”

 

RESTAURANTS

Een grote citroenboom domineert het nieuwe Pizza Limone, het restaurant waar je heerlijke pizza’s eet in  Toscaanse sferen. Ook de Brasserie ondergaat een metamorfose (klaar medio zomer) en heeft een speelse, zeer eigentijdse inrichting met een heerlijke Hollandse kaart.

 

FEESTEN EN TROUWEN

Landal Landgoed ’t Loo is vanwege de vele faciliteiten ook een uitstekende locatie voor het houden van zakelijke aangelegenheden als vergaderingen en bedrijfspresentaties. Of informeer eens naar een goedgevuld programma voor een familiedag, een reünie, een verjaardag of personeelsdag. ,,Sinds 2018 zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Wat is er unieker dan trouwen op het strand in een echte TIPI?”

 

Fietsverhuur

De omgeving verkennen op de fiets kan met een huurfiets van Bike & More op Landal Landgoed ’t Loo. Er is volop keus in fietsen met versnelling, fietsen met kinderzitje, kinderfietsen in diverse maten, mountainbikes, tandems, ouder-kindtandems en elektrische fietsen. De fietsen zijn per dag of voor meerdere dagen te huur (3=2, 5=3 en 7=4 dagen). Info en reserveren via de receptie van Landal Landgoed ‘t Loo: 0525-637000.

 

Landal Landgoed ’t Loo, 8095 PS Looweg 47, ‘t Loo Oldebroek

Info: 0525- 637000, banqueting.loo@landal.nl of www.landal.nl/loo

Deel dit artikel
Landal Landgoed ’t Loo