Landal Landgoed ’t Loo

ONTSPANNEN IN DE BOSSEN

De bungalows van Landal Landgoed ’t Loo liggen verscholen in de bossen en rondom een prachtig meer. De vele faciliteiten die het park biedt en de activiteiten waaraan deelgenomen kan worden, bezorgen de gasten een afwisselende vakantie. ,,Het is fantastisch om te werken in een ‘klein’ dorp waar een permanente vakantiesfeer hangt”, aldus General Manager Sander de Haas. ,,Alle bungalows zijn geheel gerenoveerd en voorzien van een compleet nieuwe keuken, nieuw sanitair en nieuwe vloeren. Wij, en onze gasten, zijn zeer content met het fantastische resultaat.”

 

LOKALE VERANKERING

,,Met gasten bedoel ik niet alleen vakantiegangers, maar ook mensen uit de nabije omgeving. Het afgelopen jaar is het hele hoofdgebouw gerenoveerd. Iedereen kan gebruik maken van onze Parkshop met vele versproducten, lekker eten in de Brasserie of in Pizza Limone of genieten van een drankje op het buitenterras. Ons park is ook onderdeel van de culinaire fietstocht ‘Happen en Trappen’ waarbij genoten kan worden van een 5 gangen diner op verschillende locaties in de omgeving. Of probeer eens onze bowlingbanen met bijzondere ledverlichting en muziek, ideaal voor een gezellig (kinder)feestje.

 

RESTAURANTS

De Brasserie is de hele week vanaf 10.00 uur geopend. Zowel binnen- als op het buitenterras kan genoten worden van een kopje koffie met gebak, een lunch of een drankje met bittergarnituur. “Vanaf 16.30 uur kunt u dineren van een heerlijke Hollandse kaart.”

 

FEESTEN

Landal Landgoed ’t Loo is vanwege de vele faciliteiten ook een uitstekende locatie voor het houden van zakelijke aangelegenheden als vergaderingen en bedrijfspresentaties. Of informeer eens naar een goedgevuld programma voor een familiedag, een reünie, een verjaardag of personeelsdag. ,,Sinds 2018 zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Wat is er unieker dan trouwen op het strand in een echte TIPI?”

 

Landal Landgoed ’t Loo

8095 PS Looweg 47

‘t Loo Oldebroek

Info: 0525- 637000  Loo@landal.com of www.landal.nl/loo

 

Deel dit artikel
Landal Landgoed ’t Loo