Schootbrugge Mannenmode

Van trendy tot stijlvol
Schootbrugge Mannenmode biedt een breed assortiment herenmode variërend van casual tot trendy en van zakelijk tot stijlvol. De maatvoering is breed en gaat tot maat 4XL. Ook zijn er diverse pasvormen als slim fit, modern fit en casual fit. De collectie wordt gevormd door de merken Twinlife, No Excess, State of Art, Tom Tailor, Olymp, Falabella, Profuomo, Born with Appetite, Ledub, Wilvorst, Cossmo, Lerros en Cars Jeans.

De handgemaakte schoenen van Melik of de sportievere schoen van W&G bieden de mogelijkheid om elke outfit compleet te maken. ,,U vindt bij ons een grote collectie colberts, pantalons, trouwkostuums en businesskostuums. Kostuums kunnen geheel op maat gemaakt worden, waarbij u kunt kiezen uit een brede selectie stoffen. Ook kunt u uw voorkeur voor voering, kleur, stiksel en model kenbaar maken”, legt eigenaar Wim van de Schootbrugge uit. ,,U kunt van ons een professioneel en eerlijk advies verwachten. Verder hechten wij veel belang aan een persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer. Daarom zetten wij graag een vers kopje koffie of thee voor u. Als u tevreden bent, zijn wij het ook!”

Het team van Schootbrugge Mannenmode volgt de trends in de modewereld op de voet, hetgeen resulteert in een frequent wisselende collectie. Wie graag op de hoogte wil blijven van nieuwe items, acties en aanbiedingen kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Schootbrugge Mannenmode, Zuiderzeestraatweg 162, Oldebroek. Info: 0525-633393/ www.vandeschootbrugge.nl en FB

 

Deel dit artikel
Schootbrugge Mannenmode