Topslagerij van de Weg

Winnaar grillworsttest 2019

Topslagerij van de Weg werd begin 2019 winnaar van de Grote Grillworsttest, een landelijke vakwedstrijd van de KNS (Koninklijke Nederlands Slagers). Uit handen van 24-Kitchen chef en juryvoorzitter Hugo Kennis ontving de slagersfamilie vol trots een beker en bijbehorende oorkonde.

,,Al onze producten worden van oudsher op ambachtelijke wijze en naar traditioneel recept gemaakt,” aldus Gerard van de Weg. ,,Naast grillworst behoren ook het gourmetvlees en eigen handgeknoopte rollades tot onze specialiteiten.” Barbecueliefhebbers hebben keus uit een breed assortiment barbecueproducten waaronder shaslick, shoarma, karbonade, saté en kidsspies. De producten kunnen aangevuld worden met huisgemaakte sauzen, salades en stokbrood met kruidenboter. Er is ook keus uit kant en klare barbecuepakketten variërend van een kinderpakket tot traditionele en luxe pakketten voor volwassenen. Daarbij is het gebruik van een reuzenpan, grote pan en/of barbecue mogelijk. Het familiebedrijf heeft een worstmakerij, een rokerij en een eigen slachterij in Oosterwolde en vestigingen in Oosterwolde, Doornspijk, Elburg, Oldebroek en ’t Harde. ,,Iedereen is welkom om te kijken, ruiken en proeven in één van de moderne, maar tegelijkertijd ambachtelijke winkels.”

Hapjes

Naast een uitgebreid vlees- en vleeswarenassortiment biedt Topslagerij van de Weg ook ruim keus in borrelhapjes. Vooral de winnaar van 2019, de grillworst, die in diverse smaken verkrijgbaar is, is erg populair. Hapjesschotels zijn er in een standaard en een luxe variant. ,,Wij blijven continu experimenteren met nieuwe hapjes, dus de schotels variëren met regelmaat. Het is aan te raden om de hapjes even op te warmen in de oven, want dit komt beslist de smaak ten goede.”

 

Topslagerij van de Weg, Zuiderzeestraatweg 133, 8096 BE Oldebroek. Info: 0525 -630053

Topslagerij van de Weg, Zwarteweg 24, 8097 PW Oosterwolde. Info: 0525-621278 /www.slagerijvandeweg.nl en FB

 

 

 

 

Deel dit artikel
Topslagerij van de Weg