Topslagerij van de Weg

Ambachtelijk familiebedrijf

 

Topslagerij van de Weg heeft de afgelopen jaren meerdere zilveren en gouden medailles in de wacht gesleept bij diverse landelijke vakwedstrijden van de KNS (Koninklijke Nederlands Slagers). De grillworst is één van de met goud bekroonde producten.

.

 

,,Al onze producten worden van oudsher op ambachtelijke wijze en naar traditioneel recept gemaakt,” aldus Gerard van de Weg. ,,Naast grillworst behoren ook het gourmetvlees en eigen handgeknoopte rollades tot onze specialiteiten.” Barbecueliefhebbers hebben keus uit een breed assortiment barbecueproducten waaronder shaslick, shoarma, karbonade, saté en kidsspies. De producten kunnen aangevuld worden met sauzen, salades en stokbrood met kruidenboter. Er is ook keus uit kant en klare barbecuepakketten variërend van een kinderpakket tot traditionele en luxe pakketten voor volwassenen. Daarbij is het gebruik van een grote pan en/of barbecue mogelijk. Het familiebedrijf heeft een worstmakerij, een rokerij en een eigen slachterij in Oosterwolde en vestigingen in Oldebroek,  Oosterwolde, Doornspijk, Elburg en ’t Harde. ,,Iedereen is welkom om te kijken, ruiken en proeven in één van de moderne, maar tegelijkertijd ambachtelijke winkels.”

Oldebroek

Zuiderzeestraatweg 133,

Info: 0525 -630053

 

Oosterwolde

Zwarteweg 24

Info: 0525-621278

 

Doornspijk

Oude Hogeweg 2A

Info: 0525-661276

 

Elburg

Klokbergerweg 160

Info: 0525-683747

 

’t Harde

Centrumplein 3

Info: 0525-760160

 

Algemeen: www.slagerijvandeweg.nl en FB

 

 

 

Hapjes

Naast een uitgebreid vlees- en vleeswarenassortiment biedt Topslagerij van de Weg ook ruim keus in borrelhapjes. Vooral de grillworst, die in diverse smaken verkrijgbaar is, is erg populair. Hapjesschotels zijn er in een standaard en een luxe variant. ,,Wij blijven continu experimenteren met nieuwe hapjes, dus de schotels variëren met regelmaat. Het is aan te raden om de hapjes even op te warmen in de oven, want dit komt beslist de smaak ten goede.”

 

 

,,Al onze producten worden van oudsher op ambachtelijke wijze en naar traditioneel recept gemaakt.”

 

 

 

Deel dit artikel
Topslagerij van de Weg