Streutker Mediskin

Streutker Mediskin is gespecialiseerd in medische en cosmetische huidbehandelingen en werd 17 jaar geleden opgericht door huidtherapeute Eva Streutker. ,,Wij hebben zeven vestigingen verspreid over het land,” vertelt directeur Pieter Slob. ,,Na 15 jaar is de vestiging in ’t Loo in augustus 2018 verhuisd naar hartje Oldebroek. We waren toe aan een ruimer pand. Daarbij is deze locatie beter bereikbaar en ook beter zichtbaar.”

Huid- & Oedeemtherapie

Huidtherapeute Corine Borst licht de werkzaamheden van de praktijk toe: ,,Onze expertise is groot en is volledig gericht op de huid. Of het nu gaat om een zieke of beschadigde huid of om een huid die intact is. Op cosmetisch gebied kan het gaan om het behandelen van couperose, pigmentvlekjes, ontharing van ongewenste haargroei, littekens, huidverbetering, verwijderen van huidoneffenheden of tatoeages. Op medisch gebied zijn wij gespecialiseerd in oedeemtherapie, lip(lymf)oedeem, het behandelen van acné, overbeharing op het gelaat bij vrouwen of littekens die klachten geven zoals littekens na operatie en acne littekens.” Bij het behandelen van huidproblemen wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken als elektrische epilatie, licht- en lasertherapie en microneedling (huidverbetering bij een doffe teint, fijne rimpeltjes of diepe poriën). Janique de Vries is bandagist en zij voegt er aan toe: ,,Onderdeel van onze praktijk is ook het aanmeten van hulpmiddelen zoals therapeutisch elastische bandages en protheses.” De combinatie van huid- en oedeemtherapie en het aanmeten van hulpmiddelen maakt dat Streutker Mediskin een uniek totaalpakket biedt.

Voor een behandeling bij Streutker Mediskin is geen verwijzing van de huisarts nodig. Na een intakegesprek wordt bepaald welke behandeling of welke hulpmiddelen toegepast worden. Medische zorg wordt doorgaans vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed; hulpmiddelen vanuit de basisverzekering. De praktijk werkt op afspraak en is van maandag tot en met vrijdag geopend (op maandag en dinsdag ook in de avonduren). Onder bepaalde voorwaarden is huisbezoek mogelijk.

Streutker Mediskin, Zuiderzeestraatweg 104b, 8096 CC Oldebroek

Info: 0525-63029/www.streutkermediskin.nl    FB   Instagram

Deel dit artikel
Streutker Mediskin