Theeschenkerij Boerengoed

Boer’n charme

Theeschenkerij Boerengoed is een onverwachte parel te midden van weidse polders. Een unieke plek om te genieten van een van de diverse theesoorten. Dat kan bij mooi weer in de tuin met tal van leuke zitjes of op de gezellige veranda met schommelbank.

Dit alles met fantastisch vergezicht over de weilanden. ,,Is het wat frisser, kom dan gezellig binnen in de theeschenkerij of kies een plekje in ‘het Keetje van Geetje’, onze Pipowagen”, nodigt eigenares Gea van Dorp uit. ,,We hebben ook een leuk assortiment cadeautjes, mooi verpakte theeën en kaarten.” Theeschenkerij Boerengoed biedt diverse arrangementen zoals een fietstocht met goedgevulde picknickmand, een wandeling met knapzak door het boer’n land of een boer’n trip per paardentram.

High Tea

Of je nu met z’n tweeën wilt genieten of met 20 personen: een high tea is altijd een goed idee. Theeschenkerij Boerengoed heeft diverse originele varianten op de klassieke Engelse High Tea. Bijvoorbeeld de no-nonsense Boer’n High Tea met een knipoog naar het platteland en de stoere Boer-gondische High Tea, perfect om een flinke wandeling mee af te sluiten. Wie echt toe is aan een verwensessie kiest voor natuurlijk voor de relaxte Boer’n Welness. Is er een nieuw wereldwondertje op komst? Denk dan eens aan een lieve Babyshower High Tea.

 ‘Teuten en Toeren’

Met een klassieke auto van Nostalgico en een met liefde gevulde picknickmand van Boerengoed kan er een prachtige Veluwe- of een afwisselende Hanzestedenroute gereden worden.

Voor alle arrangementen bij Theeschenkerij Boerengoed is reserveren noodzakelijk. De arrangementen kunnen ook gecombineerd worden met een creatieve workshop zoals Poederen & Proeven, Dikke Dames/Dikke Kippen schilderen en Flessentuin maken. Voor het drinken van een gezellig kopje thee of koffie hoeft overigens niet gereserveerd te worden. Theeschenkerij Boerengoed is verkozen tot koffiezaak van het jaar 2019 van Oldebroek èn van de provincie Gelderland.

De theeschenkerij is geopend van april t/m september van 10.30 uur tot 17.00 uur (zondag en maandag gesloten). Van oktober t/m maart geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Theeschenkerij Boerengoed,

Eekterweg 34

8097PE Oosterwolde

Info: 0525-685724/www.boeren-goed.nl en FB

Deel dit artikel
Theeschenkerij Boerengoed