Theeschenkerij Boerengoed

Boer’n charme

Theeschenkerij Boerengoed is een onverwachte parel te midden van weidse polders. Een unieke plek om te genieten van een van de tientallen theesoorten. Dat kan bij mooi weer in de tuin met tal van leuke zitjes of op de gezellige veranda met schommelbank. Dit alles met fantastisch vergezicht over de weilanden.

,,Is het wat frisser, kom dan gezellig binnen in de theeschenkerij of kies een plekje in ‘het Keetje van Geetje’, onze Pipowagen”, nodigt eigenares Gea van Dorp uit. ,,We hebben ook een leuk assortiment cadeautjes, mooi verpakte theeën en kaarten.” Theeschenkerij Boerengoed biedt diverse arrangementen zoals een fietstocht met goedgevulde picknickmand, een wandeling met knapzak door het boer’nland of een boer’n trip per paardentram. Heerlijk ontstressen kan met de Boer’n wellness en relaxt genieten met de Boer’n High Tea of de Boer’n high-brunch. Ook het  volgende arrangement is een aanrader:

‘Teuten en Toeren’: met een klassieke auto (onder andere een rode eend) van Nostalgico en een met liefde gevulde picknickmand van Boerengoed kan er een prachtige Veluwe- of een afwisselende Hanzestedenroute gereden worden.

Voor alle arrangementen bij Theeschenkerij Boerengoed is reserveren noodzakelijk. De arrangementen kunnen ook gecombineerd worden met een creatieve workshop, zoals het schilderen van ‘Dikke Dames’ (2-12 personen). Voor het drinken van een gezellig kopje thee of koffie hoeft overigens niet gereserveerd te worden. Theeschenkerij Boerengoed is geopend van april t/m september van 10.30 uur tot 17.00 uur (zondag en maandag gesloten). Van oktober t/m maart geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Theeschenkerij Boerengoed,
Eekterweg 34
8097PE Oosterwolde
Info: 0525-685724/www.boeren-goed.nl en FB

 

Deel dit artikel
Theeschenkerij Boerengoed