Roots in the Woods

Stoer en veelzijdig

Muziek, dans, oude ambachten en activiteiten voor jong en oud. Het komt allemaal samen op het stoere festival Roots in de the Woods dat gehouden wordt op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020. (ONDER VOORBEHOUD VAN DE MAATREGELEN VAN HET RIVM).

VOLWASSENEN Voor volwassenen is er een gevarieerd programma van zang, theater en optredens van lokale artiesten: van Blues tot Garage Rock, van Jazz tot Chansons en van akoestische popsongs tot Folk Rock. Vuurkorven verhogen de sfeer, evenals de geur die opstijgt bij de diverse foodtrucks met tal van lekkernijen. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders heerlijk relaxen met een hapje en een drankje.

KINDEREN  Voor kinderen is Roots in the Woods een avontuurlijk evenement met tal van workshops, optredens en outdoor activiteiten. Lekker broodjes bakken boven het vuur, een pompoen bewerken tot mooie lantaarn, schieten met pijl en boog, genieten van leuke liedjes of meedansen met verschillende artiesten: er is van alles te zien en te beleven. Moe geworden? Plof dan lekker neer in een hangmat, zak weg op een strobaal en geniet van het vrolijke kindertheater. Laat je verrassen, want ieder jaar zijn er weer andere activiteiten.

Iedereen uit de omgeving is van harte welkom bij dit unieke en sfeervolle evenement waarbij de veelzijdigheid van de Veluwe benadrukt wordt. Toegang tot het festivalterrein bij Landal Landgoed ’t Loo (Looweg 47, ’t Loo Oldebroek) is gratis. De organisatie van het festival is in handen van Stichting Natuurkracht. Info: www.rootsinthewoods.nl