Smultoer

De lekkerste fietsroute van de gemeente Oldebroek

Wat een heerlijke combinatie: fietsen door een prachtige omgeving, genieten van lokale hotspots en smullen bij zeven fantastische ondernemers. Stap af en geniet van lokale gastvrijheid. Proef heerlijk rijp seizoensfruit, een ambachtelijk broodje, een vers ijsje, een geurig kopje thee, een……? Laat u verrassen door creativiteit en passie!

 

Hoe werkt het?

De Smultoer kost €15,- en bevat 7 bonnen. Elke bon kan besteed worden bij één van de zeven deelnemers aan de Smultour: De Bakkersmolen van Schuld, Fruittuin Verbeek, Theeschenkerij Boerengoed, Bakkerij Jonker, IJssalon Strijkert, Landal Landgoed ’t Loo  en Gasterij de Zeuven Heuvels. De bonnen hoeven niet in één keer besteed te worden, want de Smultoer bestaat uit verschillende fietsroutes. Heeft u een Smultoer gekocht, maar het weer valt op de dag dat u wilde gaan fietsen tegen? Dan kiest u een dag waarop het zonnetje wel schijnt of de wind weer is gaan liggen. Is een route te lang? Maak de route gewoon op een andere dag af. LET OP: De Smultoer kan gefietst worden vanaf Pasen tot en met eind oktober.

De Smultoer is te koop bij Bakkerij Schuld, Fruittuin Verbeek, Theeschenkerij Boerengoed, Bakkerij Jonker, IJssalon Strijkert en Gasterij de Zeuven Heuvels (niet bij Landal Landgoed ’t Loo) of te bestellen via www.smultoer.nl

De Smultoer is een initiatief van TPO (Toeristisch Platform Oldebroek).