Veluwe Koerier

Nieuws van dichtbij

Veluwe Koerier is een tweewekelijkse krant met een geheel eigen uitstraling. Luchtig opgemaakt met mooie foto’s uitlopend op de pagina heeft Veluwe Koerier een lifestyle-achtig karakter. Het is een krant voor en door de gemeenschap waarbij verbinding gelegd wordt met de lokale consument en ondernemer.

Evenementen, sportactiviteiten, tentoonstellingen, concerten en andere lokale initiatieven krijgen een podium evenals inwoners, zowel jong als oud,  die een bijzondere hobby hebben, een unieke prestatie hebben geleverd of op een bepaalde manier een goed doel ondersteunen. Verder zijn er vaste rubrieken als De baby van de maand, In The Picture, Wie is….?, Dominee/voorganger in beeld, Columns en Uit de oude doos.

Veluwe Koerier wordt huis aan huis om de dinsdag bezorgd in alle kernen van de gemeenten Elburg en Oldebroek. De krant is ook gratis af te halen bij Cigo Dijkman en De Korenbloem in Wezep, bij Bakkerij Jonker en het gemeentehuis in Oldebroek, bij Boni Supermarkt en het gemeentehuis in Elburg, bij Kwekerij Souman in Hattem en bij Restaurant de Oase in Zalk.